Milyen kézkrémet válasszunk magunknak?

Avagy a nagy kézkrém teszt

Beköszöntött március első napja, ami korántsem jelenti azt, hogy most már lemondhatunk a bőrünk ápolásáról. Bizony tavasszal sem feledkezhetünk meg erről, hiszen a szeles, esős idő egyáltalán nem segíti elő a puha, selymes bőr kialakulását, fenntartását.

A mai bejegyzésben bemutatok Nektek néhány kézkrémet, amelyet már kipróbáltam és van róla tapasztalatom. Ha érdekel az én véleményem, tartsatok velem a továbbiakban!

Elsőként azt a kézkrémet mutatom be, amit jelenleg is használok, ez pedig nem más, mint a Dove DermaSpa Goodnees kézkrém. 

201603011001.jpg

Kezeid nap-nap után keményen dolgoznak, így igazán megérdemlik, hogy kényeztesd őket a Goodness kézkrémmel minden nap. Ragyogó szépség. Láthatóan sima bőr. Bársonyos puhaság. Háromszorosan ragyogó bőr.
Használd reggel és/vagy este, vagy bármikor, ha bőröd száraznak érzed. Masszírozd a bőrödbe gyengéden az ujjaid hegyétől a csuklódig, és ne hagyd ki a körmöd és a körömágyad sem.  Dove DermaSpa. Szakértő bőrápolás, spa-élménybe rejtve.

JELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK:
  • A formulát Cell-Moisturisers™ hatóanyagunkkal gazdagítottuk, melynek kulcsfontosságú hidratáló komponenseit természetes magvakból préselt olajokból nyertük.
  • Omega olaj tartalmával is biztosítja a magával ragadó, kényeztető spa élményt
  • A kézkrém a bőrsejtek mélyén* fejti ki jótékony hatását, ennek eredménye az egyenletes, ragyogó és bársonyosan sima bőr – háromszoros kényeztetés a száraz bőrnek.
  • Krémes vanília, lédús kókusz és pézsma illatjegyei keverednek a citrusok, gyömbér és alma finom aromájával, a frézia és a frangipáni kifinomult tónusai mellett
  • Gyorsan felszívódik.
  • Érzékeny bőrűek is használhatják.

Nos, nekem mindenképpen az egyik kedvenc termékem lett, mivel fantasztikus illata mellett valóban puhává és selymessé varázsolja a bőröm, emellett hamar felszívódik és nem hagy maga után zsíros érzetet. Az illatát sokáig megőrzi. Igazi must have termék mindenki számára, csak ajánlani tudom!

Ajánlott fogyasztói ár: 1299 Ft. A Rossmannban a jelenleg folyó akciója miatt most 975 Ft-ért is hozzá lehet jutni.

Forrás: www.dove.hu

A következő termék, amelyet szintén jelenleg használok, az az Oriflametől a Lace Love kézkrém.

201603011002.jpg

Bőrpuhító és hidratáló krém, amely jól felszívódik. Az illatát átjárja a sárgabarack, a körte, a magnólia, a jázmin, a bazsarózsa, a méz, a szantálfa, a shea-vaj és az ámbra aromája. Ennek ellenére közel sincs olyan jó illata, mint a Dove-nak, illetve a hidratáló hatása sem közelíti meg az előbbit.  

A termék ugyanúgy 75 ml-es, mint az előző. A csomagolás kifejezetten szép, csajos. Remekül passzol ehhez a halvány rózsaszín háttérhez a gyönyörű fehér csipkés minta.

Ajánlott fogyasztói ár: 699 Ft. Tehát láthatjuk, hogy körülbelül árban csak a fele a Dove-nak, ezért ne is legyenek túl nagy elvárásaink vele szemben. Ebben az árkategóriában egy jó kis terméknek mondható.

Forrás: http://hu.oriflame.com/

A harmadik kézkrém, amit bemutatok az a Rossmann saját márkás terméke, mégpedig az Isana Olivia kézrkém.

300.png

Ennek van a legnagyobb kiszerelése, hiszen 100 ml-es, de jelenleg 133 ml-es verzióban is meg lehet vásárolni a drogériában. Az illatában nincs semmi különös, talán a "zöld" jelző illene rá, így egyértelműen unisex termékről van szó, tehát bátran használhatják a férfiak is. Nem kell sokat felvinni a bőrre, nekem kicsit túl sűrű is az állaga. Nem ivódik be olyan gyorsan, mint az előzőek, így viszonylag hosszabb ideig hagy maga után zsíros érzetet.

Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy egy egyetemi előadás előtt használtam a krémet, majd a gyors jegyzetelés alatt a kezemről a papírra kerülő krém gyakorlatilag lehetetlenné tette számomra a jegyzetelést. Szóval ezen incidens után nem vettem újra a terméket, bár a hidratálás részét jól teljesíti. Egyedül a felszívódással van gond.

Ajánlott fogyasztói ár: 399 Ft, szóval ez a legolcsóbb a három közül. A korábban említett probléma ellenére abszolút használható a termék, csak érdemes 20-30 perccel hamarabb bekenni a kezünket vele, hogy biztos felszívódjon a krém.

Forrás: http://shop.rossmann.hu/

Összegezve a leírtakat, ha eltekintünk az áraktól, akkor mindenképpen a Dove kézkrémét tudom ajánlani, ugyanakkor nem mellékes, hogy közel 1300 Ft a rendes ára, így azok számára, akik nem engedhetik meg, hogy ennyit költsenek egyetlen kézrémre, akkor a másik kettőt javaslom beszerzésre, hiszen a kis hibáik ellenére jól végzik a dolgukat.

Remélem, tetszett a bejegyzésem Nektek!

Ha nem szeretnétek lemaradni a következő bejegyzésemről, akkor kattintsatok a jobb felső sarokban lévő követés gombra! :) ;)

Love,

Style, if you want