Himalaya Herbals termékteszt

Úgy gondolom, manapság egyre népszerűbbek a tudatos vásárlók körében a natúrkozmetikumok. Egyre többen tartják szem előtt, hogy az általuk megvásárolt termék minél kevesebb káros anyagot tartalmazzon, illetve előnyben részesítik azokat a termékcsaládokat, amelyek 100%-ig növényi összetevőkből állnak.

Mindezek jegyében ma a Himalaya Herbals 3 termékét mutatom be Nektek.

res_0be92f30075ab6952b484958a854ccf2_350x350c_acs8_1.jpg

Amint az a képen is látható, egy Himalaya csomagról lesz szó. A doboz 3 db teljes kiszerelésű kozmetikumot tartalmaz, amelyek az alábbiak:

1. Nim arclemosó normál és zsíros bőrre, 150 ml

purifying-neem-face-wash.jpg

Szappanmentes arclemosó gél mindennapos használatra. Megtisztítja a bőrt a felesleges faggyútól és szennyeződésektől, anélkül hogy kiszárítaná azt. A nim növény  és a kurkuma segítenek megelőzni a pattanások és aknék megjelenését. Rendszeres használatával a bőr tiszta lesz és problémamentessé válhat.
Nem tartalmaz parabéneket, SLS/SLES-t és ftalátokat.
Használata: Naponta kétszer lágyan masszírozd a nedves arcbőrre, a szem környékét kihagyva, majd öblítsd le vízzel.
Ajánlott fogyasztói ár: 1499 Ft.

2. Nim arcradír normál és zsíros bőrre, 75 ml

neem-face-scrub.jpg

 

Kettős hatású, nim növényt tartalmazó hámlasztó és tisztító arcradír, amely egyszerre távolítja el az elhalt hámsejteket és szünteti meg az arcbőr túlzott zsírosságát. A barackmag szemcsék gyengéden megtisztítják a bőrt az elhalt hámsejtektől, miteszerektől és előhozzák a bőr természetes ragyogását.
Nem tartalmaz parabéneket, SLS/SLES-t és ftalátokat.
Használata: Körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozd a megtisztított nedves arcbőrre, a szem közvetlen környékét kihagyva, majd öblítsd le vízzel.
Ajánlott fogyasztói ár: 1499 Ft.

3. Nim és kurkuma szappan, 75g

himalaya-herbals-nim-es-kurkuma-szappan-75g-main.jpg

A nim növény kiváló bőrápoló, enyhíti a bőrszárazságot és javítja a bőr ellenálló képességét. A kurkuma nyugtatja a bőrt, egyenletesebbé teszi a bőrfelszínt és segít megtartani annak rugalmasságát.
Ajánlott fogyasztói ár: 299 Ft.

A szettben található termékek aktív hatóanyag tartalma 100%-ban növényi eredetű. Dermatológiailag tesztelt, hipoallergén és klinikailag bizonyított hatékonyságú termékek.
Ajánlott fogyasztói ár: 2890 Ft.

Szerintem egy szuper kis csomagról van szó, amelyet ilyen kiszerelésben megvásárolva kb. 400 Ft-ot lehet vele spórolni. Gyakorlatilag egy ajándék szappant jelent.Ennek ellenére akciók keretében még jutányosabb áron juthatunk hozzá, az ünnepek utáni leárazások miatt. Én az Auchan egy eldugott polcán találtam meg, mindösszesen 1000 Ft-ért, ami remek ár, hiszen a doboz összértékben a háromszorosa.

Remélem, Ti is be tudjátok szerezni ezeket a termékeket, hiszen remek kiegészítője lehet a mindennapos tisztálkodásunknak.

Love,

Style, if you want