Hogyan legyünk csinosak a hideg napokon?

Sziasztok!

A mai bejegyzésben bemutatok 3 olyan alapdarabot, amelyek segítségével a hideg napokon is csinosak lehetünk. 

A hűvösebb időkben kedvenc lábbelink a csizma. Mivel rengeteg cipőbolt van, ezért mindenki megtalálhatja azokat a darabokat, amelyek a legjobban illenek a személyiségéhez, ruhatárához és nem utolsó sorban az időhöz. A cipők közül személyes favoritjaim a csizmák, hiszen hihetetlenül kényelmesek, ugyanakkor csinosak is egyszerre. Nem kell aggódni, hogy mivel vegyük fel, bármikor remek kiegészítői lehetnek szoknyás, nadrágos, ruhás outfiteknek, továbbá belebújhatunk a jó meleg zokninkba, amit elrejthetünk téli lábbelinkkel.

Íme néhány darab, amivel feldobhatjuk a téli szettünket:

hossz.jpg

A bizonyos fekete/barna hosszú szárú csizma. Azt hiszem ez az az alapdarab, ami minden nő cipőtárában megtalálható. Választhatunk lapos vagy magassarkú, díszített vagy egyszerű, letisztult verzióit is. A feketét gyakorlatilag gondolkodás nélkül bármihez párosíthatjuk, biztos nem fogunk mellé lőni vele. A barnánál viszont már szükség lehet némi agyalásra, mivel a lehetőségek száma már korlátozott, viszont egy jól megválasztott összeállításnak remek eleme lehet.

bokacsizmak.jpg

 

Ha szeretnénk egy kis színt, vagányságot vinni a megjelenésünkben, akkor kiváló választás lehet egy bokacsizma. Ezeket még akkor sem kell elcsomagolnunk, ha már kezd tavaszodni, hiszen nem melegítenek annyira, mint a hosszú szárú testvéreik. Gyönyörű színekben, formákban, anyagokban lehet megszerezni őket.

A következőekben az egyik legváltozatosabban hordható kiegészítőt mutatom be, amelyet akár egész évben hordhatunk a megfelelő fajtát kiválasztva. Természetesen most csak a hidegebb időkben használhatókat ismertetném. Ez pedig nem más, mint a sál. 

salak.jpg

Az utóbbi időkben egyre divatosabbak a különböző kendők, sálak, nyakmelegítő darabok. Önmagukban képesek divatossá, egyedivé tenni a megjelenésünket. Az üzletekben rengeteg fajta sálat találhatunk, szinte csak a képzeletünk, no meg a pénztárcánk szabhat határt.

Végezetül az egyik legfontosabb ruhadarabot emelném ki, amely a leginkább meghatározza a téli outfitünk stílusát. Ez pedig nem más, mint a kabát.

sotet_szinu_kabatok.jpg

Klasszikusnak minősülnek a sötét színű, hosszú kabátok, amelyekből választhatunk szövet kabátot, de a fázósabbak legjobb barátját is, a pufikabátot.

szines_kabatok.jpg

Természetesen ne feledkezzünk meg ilyenkor sem a színekről, hiszen egy jól megválasztott szín éveket fiatalíthat rajtunk, amellett, hogy feldobja az egész megjelenésünket.

vilagos_szinu_kabatok.jpg

Sokak kedvence a világos színű kabát. Az egyik legelegánsabb darabja lehet a ruhatárunknak, azonban a világos színű kabátoknál mindig figyelnünk kell arra, nehogy összekoszolódjon, hiszen végzetes következményekkel is járhat. Emellett rendkívül kiábrándító a koszos kabát látványa.

Remélem, tudtam néhány tanácsot, ötletet adni azoknak, akik most készülnek beszerezni ezeket a darabokat, akár a téli leárazásokon is a következő szezonra!

Ha nem szeretnétek lemaradni a következő bejegyzésemről, akkor kattintsatok a jobb felső sarokban lévő követés gombra! :) ;)

Love,

Style, if you want