Milyen szempontokat vegyünk figyelembe, ha táskát választunk?

Avagy a nagy táska-körkép

Azt hiszem, a női nem egy jelentős része egyet ért abban velem, hogy cipőből és táskából sosem elég. Akárhány van belőlük képesek vagyunk egy szezon beköszöntével elgondolkodni azon, hogy bizony kéne egy újabb darab, ami illene a frissen vásárolt kabáthoz, blúzhoz, ruhához stb.

Összegyűjtöttem most Nektek, hogy az évek alatt mennyi és milyen táska halmozódott fel az én ruhatáramban. Megjegyezném, hogy a családomban 4 nő is él, így a következő darabok nem kizárólag az én tulajdonomat képzik.

Először is tisztázzunk néhány alapszabályt! Bizonyára sokan tudjátok, hogy a táskák esetében is megszívlelendő néhány szempont, mielőtt megvásároljuk őket. A méreteket itt sem lehet figyelmen kívül hagyni.

A kifejezetten nagy alakú táskák optikailag még jobban összenyomják az amúgy is alacsony viselőjét, így ezeket érdemes kerülni a 160 cm körüli magasságúaknak. Helyette jól mutatnak a közepes/kis méretezésű, esetleg a hosszú pántos kialakításúak az alacsonyabb nőknek. Lássuk, milyenekre is gondoltam!

kozepes.jpg

kicsi.jpg

Ezzel ellentétben, aki úgy érzi, hogy van rajta némi súlyfelesleg, akkor érdemes a nagyobb fajtákat előnyben részesíteni. Egy kis optikai tuning bevetése érdekében pedig azt tartsuk szem előtt, hogy a táskánk inkább hosszúkás alakú legyen, mintsem széles. Lessük meg, hogy is néznek ki ezek a darabok!

nagyalaku.jpg

Végezetül ne feledkezzünk meg azokról az alkalmakról sem, amikor egy kicsit elegánsabb típusokkal illik megjelenni. Gondolok itt esküvőre, diplomaosztóra, bálra stb. Ebben az esetekben a clutch jellegű és ehhez hasonló kiegészítőket válasszuk! Érdemes a klasszikus darabokat beszerezni belőlük, amely bármilyen outfithez passzolnak.

alkalmi.jpg

Remélem, tetszett Nektek az összeállításom!

Love,

Style, if you want