5 szívből jövő Valentin-napi ötlet

Avagy mivel lepjük meg a kedvesünket?

Mint azt sokan tudják, a Valentin-nap igazán az angolszász országokban népszerű ünnep, amely során a szerelmesek megajándékozzák egymást. Napjainkra azonban a világ számos országában egyre többen lepik meg kedvesüket valamilyen aprósággal minden év február 14-én.

tippek_hogyan_szerettesd_meg_a_paroddal_a_valentin_napot_2.jpg

Hoztam néhány ajándékötletet, hogy mivel is kedveskedhetnénk szívünk választottjának Valentin alkalmából.

Véleményem szerint az első, és egyben legfontosabb szabály, hogy kizárólag olyan ajándékot adjunk, amelyről biztosan tudjuk, hogy tetszeni fog az illetőnek (tehát nem biztos, hogy most kell megvenni a századik 'I love you !" feliratú mackót). 

Lássuk, mikre is gondoltam én!

1. Könyv

1.jpg

Igen, könyv. Bár a mai világban egyre kevésbé divat olvasni, még mindig vannak olyanok, akiknek az egyik kedvenc időtöltése az olvasás. Így remek ajándékötlet lehet, amennyiben tudjuk, hogy kedvesünk melyik író műveit szereti a legjobban.

2. Mozi/filmezés

cinema.jpg

Tökéletes program lehet azoknak a pároknak, akik szeretnek moziba járni. Szinte minden évben van valamilyen Valentin-napi film, de nem kell kizárólag a romantikus filmekre korlátozódni. Persze ugyanolyan jó lehet az otthoni filmnézés is, ha az ember több meghittségre vágyik.

3. Vacsora

vday.jpg

 

Egy igazi klasszikus program a romantikus vacsora. Akár otthon, akár étteremben remek kikapcsolódást nyújthat. Természetesen a saját kezűleg elkészített ételek örök előnyt élveznek az éttermivel szemben.

4. Édesség

suti.jpg

Nagyon kicsi az esély arra, hogy ajándékba adott édességgel mellé nyúlna az ember. Ha van egy kis időnk és kézügyességünk akkor mindenképpen készítsünk házi süteményt, amennyiben erre nincs lehetőségünk, válasszunk valamilyen különleges csokoládét vagy süteményt a cukrászdából.

5. Szerelmes üzenet

faf8eaa307485092314b6e7de1021102.jpg

Egy igazi figyelmes ajándék, amellyel azonnal bearanyozhatjuk a napját bárkinek. Leírhatjuk, hogy mit is szeretünk a másikban, fantáziadús emberek költhetnek egy verset is, de akár egy gyönyörű idézettel is kedveskedhetünk a másiknak. Garantáltan nem fog elmaradni a hatás.

Bármilyen ajándékot is választunk, a legfontosabb, hogy legyen szívből jövő és személyes, így biztosak lehetünk abban, hogy azt a célt érjük el vele, amit szeretnénk: kifejezni azt, hogy menyire fontos nekünk a párunk. 

Love,

Style, if you want